Pintér Sándor, az új kormány belügyminiszter-jelöltje nem gondolja, hogy 2006. október 23-án Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány törvénytelenül járt volna el, de az ügyészség feladata lesz ezt megállapítani. Magyar Hírlap 2010-05-05.

Én sem gondolom, hogy Pintérnek keresnivalója lenne az új kormányban, ez egy újabb lóláb ami kilóg a fideszes istállóból. Kövér után szabadon ez már a második lóláb, várom mikor fogjuk meglátni a teljes lovat. Révész Máriusz fideszes képviselő (akit félholtra vertek a rendőrök) vajon beadja ezek után a lemondását? Mert így lenne korrekt és nem másképp. Hangsúlyozom: nem arról van szó, hogy egyetértünk- e vagy sem a 2006 október 23-at körülölelő elemzésekkel. Hanem arról... hogy amit korábban alkotmányellenesnek mondtak ki, (lásd fideszes nyilatkozatok: 2006 "alkotmányellenes") az ma hogyan változott "nem gondolt törvénytelenséggé"? Az amerikai nindzsáknak öltözött "rendőrféleségek" fejmagasságban lövöldözése, vipera alkalmazása, válogatás nélkül emberek megnyomorítása- eltiprása járt Pintér Sándor fejében? Vagy esetleg üzleti kapcsolatát óhajtotta stabilizálni bizonyos körökben?

Rémálmaim közé tartozott mindig is, hogy fidesz, mszp és jobbik képviselők, jókat röhögnek a büfében és a nyelvük már le van barnulva. Ennek a büfének a vázlatrajza már kezd realizálódni. Mikor fognak élesedni a kontúrok?: amikor majd három év múlva ugyanúgy ementálivá lyuggatják az embereket az utcán (mintha mszp lenne hatalmon), én a következő feliratú transzparenssel fogok kivonulni:
"Morvai Kriszti hol vagy?" = Scooby Doo Where are you?

 

Scooby Doo szerepében Morvai Kriszta! Aktuális politikai performansz, és 0:53 pillanatában a klipben a Magyar Köztársaság Alkotmánya látható.
 

Külön portré sorozatot publikálok majd a fidesz és jobbik szavazók arckifejezéséről. Én sem gondolom... majd az istállómester vizsgázik.
A lovakat lelövik, ugye? A krumplileves, pedig maradjon krumplileves kedves fidesz.


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr831986369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása