Enigma: Mosolyalbum

 2010.08.29. 10:00

 

Bulvár fotósunk ismét lesen volt... jól ismerte már a bokrot a fogászati elit klinikánál. Ott leste a klinikába igyekvő vagy onnan távozó képviselőket. Tökéletes pillanat előjátékaként látta, ahogy a klinika ajtaján kilép Szabó Gedeon fideszes képviselő, és vele szembe éppen érkezőben Kovalics Árpád mszp-s képviselő. Félúton összetalálkoztak. Kiváló kompozíció! Két képviselő a fogászati klinika homlokzata előtt! 
A fotós mint a szöcske ugrott elő a bokorból, ahogy földet ért már komponálta is a két képviselőt. A gép kattogott.

A két képviselő ettől nem jött zavarba, és ahogyan azt tanulták: reflexíven kifelé fordultak a fotós felé és testtel oldalvást mozdulva kezet ráztak belevigyorogva az objektívba. Úgy festett mintha most adtak volna át egy fogászati rendelőt, már csak a szalag és az olló hiányzott a ceremóniához. A fotós erre a rutinra nem számított...
dühöngött is emiatt.

Ugyanez a fotós, később a laborban. Értetlenül nézte, hogy valami nem stimmel a fotón. A fényképezőgép lenne rossz? Nem lehet, teljesen új és korszerű gép. Mindkét képviselő vigyorgott a képen, de a szájukból ugyanolyan csillanás égette ki a képet. Kinagyíttatta a technikussal digitálisan és nem hitt a szemének. Geometriai pontossággal, ugyanazon helyen, ugyanakkora méretben mindkét szájból egy-egy arany szemfog csillant vissza, és vakította el a jelenetet.

---------------------------------

Csatlakoztam! Jöhet a megfejtés.

 

 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr452255883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása