Enigma: Szürrealizmus

 2010.09.12. 09:57

A szőke bombázó kezeslábasban a teherkocsi mellett hajlongott. Fürtjei kontyba kötve, felvarrt feszes arcán apró gyöngyöző verejtékcseppek, egy-egy lapátemelésnél apró erek rajzolódtak a finom halánték környékén. A pumpált paplan ajkakon rúzs helyett a száraz, cserepes szomjúság. Hódító karrierépítő mosoly helyén munkától megviselt, fekete foltoktól, piszkoktól tarkálló arc.

A szilikonok, mint a dugattyúk mozogtak le és fel a mellében, teste tökéletes formáját elzárta a munkás kosztüm a dolgos hév. Finom bőrápolót és körömreszelőt látott kecses kacsók emeléstől erőlködve kérgesedtek, torzultak. Egy hajlás... és a fitness edzett test megfeszülve emelte a szerszámot.

Szenet lapátolt... és csak emelte és dobta, emelte és dobta. A szenet... nagy kupacokban a lapáton. A szénrakás a vagonban hegyformát, tornyot ábrázolt. Hosszú idő telt el így.

A szünetben... puhadobozos cigi, munkás pöfék.

---------------------------------------------

Tizenkét órával később ugyanezen női test és szellem egy nézettségileg meghatározó, vezető médium szőke cicás reggeli műsorában, Hello Kitty feszülésben jópofizik média barátnőjével a párkapcsolatokról és burkoltan a falloszról, a vagináról. Odakinn a vezérlőben éppen hirtelen vendégségben a producer, a monitorokat bámulja és benne a vihorászó szőkeségünket. Stílusosan megigazítja lába között a félkemény dudort, majd a zsebében a névjegykártya után kotorászik.

Mert dolgozni, mindenki szeret.

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr632290010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása