Távcső: "Pökhendi"

 2010.10.01. 12:20

 

Butaság lenne ezt a viselkedést párthoz kötni. A video szerzői talán annyira nem. De a Tube kommentelők elfogultak, elrugaszkodnak az objektivitástól. Pártoktól függetlenül, ezt napi szinten nagyon sokan elkövetik Budapesten. Persze... azt is lehetne kutatni miért. Röhej, hogy mennyi pénz eltűnik a süllyesztőbe, vagy valamelyik félmillás öltönyzsebbe, a járda és parkoló beruházásban. Szerintem jóval olcsóbb a Critical Mass szekerét tolni, mint várost fejleszteni. A jelek szerint jobban megéri ronggyá büntetni az autóst, mint fejleszteni bármit, akár a tömegközlekedést is. 
Csak jelzem... attól, hogy 2030-ra mindenki biciklivel fog járni Pesten:
a morál nem fog javulni, a tömegközlekedés nem lesz olcsóbb és esélyes, hogy régészeti lelőhelyet nyitnak a négyes metró helyén, a második honfoglalás milleniumra kész lesz a Margit híd is.

De a lényeg: bár nem kötjük párthoz ezt a kis jelenetet. De azért mégis van benne valami félelmetes. Az pedig: a mérhetetlen magabiztosság. 
Ezt már volt alkalmunk korábban megismerni... nagyon sok párt és vezető vakított már minket hasonlóval.

Se nem párt, se nem civil, se nem hétköznap szintjén nincs újdonság és döbbenet.
 

 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr992336832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása