Kezeiket csókoltatom! (a szokásos negédes mosollyal)

Dolák-Saly után szabadon: keresem azt a korban hozzám illő hölgyet aki... Noshát erről lenne szó. Hogy miért is jutott ez eszembe? Mert, bár ez személyes probléma, de jó ideje nincs mellettem az úgynevezett nagy Ő (az épp aktuális). Sokat gondolkoztam ezen, hogy mi is lehet az oka, de csak a szokásosra jutok mindig: a kínálat nem találkozik a kereslettel. Például, ha van egy nő, aki az ésszerű határokon belül persze, de megtesz értem mindent, vele nem tudom hosszú távon elképzelni, aki pedig megőrjít az egy idő után szó szerint teszi ezt. Az egymást a tenyerünkön hordozzuk állapot eddigi kapcsolataim során csak ideig-óráig maradt fent. Nem is pazarlom tovább a szót, mert hasonlóról már volt itt szó, és akinek volt már kapcsolata, és nem haláleset miatt lett oda, az tudja miről beszélek (persze ha törekedett erre az állapotra).

Most pedig fordítsuk komolytalanra a szót: keresem azt a Nőt, aki elvarázsolna, benne van a madness, tisztában van vele, hogy a rock 'n' roll az nem egy tánc, tudja mi az a kvantitatív lízing, és érdekli milyen igényei vannak a papiliochromis ramirezi -nek, és tudatában van annak, hogy semmi sem fog történni. A "dögös bevállalós vörös az Örsnél" típus kérem kíméljen. Majd' elfelejtettem, szeresse az ilyesmiket!

Az első videó a romantikus oldalamat mutatja be:

 

 

A második a nem romantikus oldalamat (természetesen a romantikus oldalam az erősebb):

 

 

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését az kommentben jelezze, legyen olyan kedves!

Továbbra is csodálattal tisztelőjük: Zkapitány

 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr182497512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nénike · http://mandiner.hu 2010.12.14. 15:42:53

Nina Hagen elég sötét szöveget nyom. (Szó szerint és képletesen is.) Tényleg ez neked a romantika?

A másik videót hagyjuk.

Fekete Lovag 2010.12.14. 16:02:16

Kedves bácsika! Szeretnék idézni a cikkből: "keresem azt a korban hozzám illő hölgyet"
Szerintem megbeszéltük.
süti beállítások módosítása