Enigma: Pandúr nélkül

 2011.03.15. 17:55


 

Hideg, nyirkos kihallgató szoba. Gyötört alak magányosan egy forgószéken. Kovács Kázmér MSZP képviselő feje lehanyatlott, orrán és száján taknyos vér csorgott a sok pofontól. Nagy Lajos Fideszes képviselő előállt a takarásból, megropogtatta ujjait, pofon osztáshoz melegített, és csak vallatott és pofozott. Csattant a véres verejtéktől síkos arc, apró nyögések kíséretével.

-------------------------------------------------------

Hideg, nyirkos kihallgató szoba. Gyötört alak magányosan egy forgószéken. Nagy Lajos Fideszes képviselő feje lehanyatlott, orrán és száján taknyos vér csorgott a sok pofontól. Kovács Kázmér MSZP képviselő előállt a takarásból, megropogtatta ujjait, pofon osztáshoz melegített, és csak vallatott és pofozott. Csattant a véres verejtéktől síkos arc, apró nyögések kíséretével.

-------------------------------------------------------

Nincs hiba a Mátrixban.

 

 

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr752734118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása