Gátem sziti igazságosztói

 2010.05.02. 20:18

 

Hello! Ez itt az új rovat. Megint köszönöm az ötletet.
A jelek szerint vannak nálam nagyobb igazságosztók is.
Gátem sziti igazságosztói:
Ebben a rovatban röviden... beszédeket kritizálok.

 



nemecsek után: bajnai gordon búcsúzó beszédje:

Bajnai Óvatosan kikerüli, mondhatni szőnyeg alól púpozódik: miért született meg a "szörny"? Hiányolom a beszédből. Mintha a parlament a holdon lenne, és ők maguk csak szemlélői lettek volna az eseményeknek és nem résztvevői. Könnyen úgy tűnhet, hogy ők csak szkafanderben szökdécseltek itt közöttünk 12 évig. Némiképp "UFÓNAK" érzem magam. Vigasztaló tényező lehetett volna, ha Pesten csészealj formával röpködök kikerülve Demszky szapora melósait a választás előtt.

Ezzel (és Bajnaival) szemben mi a valóság:

- A teljes politikai elit felelős a jobbik "szörny" születéséért,
maguknak köszönhetik.

- A jobbik tetszik vagy nem, a valóság része és válasz valamire

- A parlament nem a holdon van kedves honatyák. Üdvözlet itt a földön.

- Sajnos nem vagyok UFO

- Naphosszat álltam a dugóba, Demszky hiába mutyizott a mindent kuplerájba "hagyó" Miklósával együtt.

Fidesz és mszp úgy viselkedik, mint a kétségbeesett pubertás gyerek, aki órákon át nyomkodja a pattanását a tükör előtt. Mert nem fogja fel, hogy a pattanás természeti elem, válasz valamire. Jobbik is egy természeti elem, velejárója és válasza az elmúlt 12 évnek. Ezt kellene elfogadni, és nem nyomkodni a pattanást, hanem ha a sors így hozta, akkor meg kell érteni. Lehet, hogy a pattanást egyszer sikerül kinyomni, de attól még a heg ott marad. Nem kellene ezt csinálni. Nincs több életem önökre. Sajnálom.

Épül a törvényhozói destabilizáció. Nagyon veszélyes vizeken csónakázik az mszp, és fidesz. Most még nem tudom eldönteni, hogy egy csónakban ülnek, vagy külön. De bizonyos, ha a jobbik tartja az autentikusságát, és ezzel szemben a fidesz- mszp közös csónak lesz. Akkor jóslatom szerint 2 év múlva megint mehetünk szavazni. (mondja egy nem jobbikos szavazó). De nyugodtan szóljatok, ha túl "armageddon" az elmélet. Valakinek engednie kell majd a görcsből. De melyik párt fog engedni? És kinek a rovására? Azt már biztosan tudjuk kinek a rovására. Remélem, hogy ez a csónak nem közös illetve nem Nokia doboz lesz. Elég "rigolettot" hallgattam már, egy kicsit unom. És elhihetik kedves honatyák, én, aki liberális vagyok 2012 körül, ott leszek a Búvár Kundok között. Önöknek nem lesz elég parafadugójuk, hogy minden lyukat betömjenek, de az izraeli vízágyú sem lesz elég, meg a honvédelem sem (ha addig le nem csukják az egész vezérkart). Tiszteletteljesen és utoljára felkérem önöket, hogy ne várják meg amíg az összes alvó oroszlán kirohan a barlangból. Mert úgy, mint sok hozzám hasonló ember türelmesen vártam 12 évig. De garantált, hogy 2012-ben kimennek a korábban türelmes emberek is az utcára. A narancsok partraszállásáról néhány szót:

Elő lehet venni a 2002-ben behűtött pezsgőt kedves uraim. De azt tudniuk kell, hogy ez a pezsgő nagyon keserű. Remélem tisztába vannak a helyzet ízével- súlyával. Önök most vagy felkötik a gatyát, és valamit csinálnak... vagy nagyon nagy baj lesz. Biztosak lehetnek benne. Kövér meg ellentétesen narrátorozza önöket, olyan mint egy rossz minőségű 80-as évekbeli német pornófilm a VHS kelléktárban. Jó lesz erre, odafigyelni.

Lemezlovas Dávid Ibolykának:
Üdvözlet a szigorított kalapkészítő műhely kapujánál. Majd, ha lesz időm krokodil könnyeket eresztek. Jó mulatást az ügyészségen...

Szeretem, ha egy nő természetes... 
vagyis, ha a megfelelő helyen "bokros":))))))))))))
 
 

 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr1001969480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása