Kávé... száj nélkül?

 2010.06.02. 08:32

Üdvözlet itt a metafora szigeten:).

Sok különbség nincs, a mefiszto.hu környékén sem értettem mi történik, most sem:). A nagyfiúk játszottak háborúsdit. De a fiúk már csak ilyenek és ettől még szerethetőek.
  Kezdem megszokni ezeket a rébuszokat, de valahányszor a megfejtéshez jutok, valaki az utolsó pillanatban áthúzza a feladványt, és mást ír a helyére. Jól olvassa tanár úr:) magáról van szó. Minden évben új kapu, és rám jut a borjú szerepe. Melyik kapu alapján találunk haza? Átadás- átvétel van kedves olvasók, és előttem senki nem pakolt össze, itt vannak a relikviák, tehetségemhez mérten fogom őrizni azokat, és újabbakat is hagyok majd. Tehát igazából nem adtak át és nem vettek át semmit, és nekem semmi gondom a markáns hangvételekkel, no meg a zenei repertoárral. Igaz, hogy furán hangzik feketelovag feketelovag nélkül. Dallas Bobby nélkül?:). Kávé száj nélkül?:). Ha jól emlékszem Bobby egy zuhanyzóban támadt fel. Magának se állna rosszul uram:).  
A sorozat szerint, az egészet csak álmodtuk. Így értelmetlen blogot vezetni, mert bármelyik pillanatban csöröghet a vekker.

  Én vajon ki lehetek? Szent Margit nem kellene... nem szoktam szíjat hasogatni a hátamból és nem is a nyulak szigetén vagyunk. Mivel elég idétlenül hangzana a "lovagina" ezért szimplán legyen csak "sheeva" a nick név. Tervem ismertetése egyszerű és tömör: minden marad a régiben, kis szerencsével később újba csatlakozik majd. 
A "kóbor lovag" írásait, pedig folyamatosan közölni fogom a rendelkezésemre bocsátott archívumból. Nem mondhatom, hogy füzetnyi vastag. Lesz miből csemegézni. Nagyjából a Révay mellett tartom a polcon:). Gratula!:). A "kóbor lovag" pedig remélem megtalálja, amit keres és egyszer beüti a GPS-be a visszafele utat is. És ez még a "szerzői gárda" nyugdíjba vonulása előtt megtörténik.


  Remélem senki nem várja el tőlem, hogy gondolat nélkül húzzam szét a revüt, amit "másvalaki" behúzott. Ez a gondolat: "ideje van a gondolkodásnak". Tartom az elődöm arany fabuláját. Azért fabula, mert sokan szkeptikusan látják, méregetik ezt a blogot. És fabula azért, mert jó kérdés: ember van állati tulajdonsággal felruházva? Vagy állat emberivel? Van ember az állat után? Van élet a halál előtt? Hányszor magyaráztunk magunknak bizonyítványt? Minden rendben van? Ez így normális? Nem az!

  És, hogy miért vállalom ezt a blogot? Van rá okom. Kifejthetem bárkinek. Legyen annyi elég: ha ez a bizonyos ember nincs, ma nincs meg a doktorandus fokozatom, és spórolhatnék árú feltöltésből, és vagy füstös kocsma pultja mögül. Ez is egy fabula, ami nagyon szép és a valóságban él.

  Minden hétfőn skype éterben este 10-től éjfélig: sheeva.countess
 

Most visszaélek admin jogommal. Valaki, aki éppen most erre nem jogosult: eltüntetett jó néhány dögös fotót (mindet). Ugye most, hogy admin vagyok nem kell ezzel egyetértenem? Na mert én is így gondoltam: hogy vita nélkül én döntök. Így tehát vissza is helyezem az egyik kedvencemet. Pár oldallal odébb meg a komplett gyűjteményt.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt itt megtoldom egy kis zenével is.

 

 




Puszi...
shevy
(Dr. Nagy Brigitta)



 

 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr92048740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása