Feketelovag rilód on szándéj!

 2010.08.24. 20:26

 

Magyar bandát linkeltem... igyad minden szavát! 

 

 

Az értelmiség nagy részét... beleértve az olvasót. És az értelmes szavakra kereső gugli látogatót túszul ejtették egy luxushajón.
Nem érzed a luxust a hajó fenekén? Száz nettóból elhiszem, hogy nem. A belépő minimum két diploma volt. Lényeg, hogy itt minden este Kiszel Tündi, Zana bácsi és haverjai tolják a szöveget, a sziget színvonal alatt, a boglári borfesztivál a sziget alatt Dante által sem rögzített bugyorban. Egy ronggyá szúrt emós az úszómester, biztató kilátás a kabin ablakából. Döglött hal úszik az árral. Nem havazik, a mennyezet pereg a fejedre. Ha süllyed a hajó kizárólag dikaprió lehetsz a titanikból. Csókolnak a jegesmedvék. Ennyi a magyar hangulatjelentés a hajóról, most pedig húzom tovább a gálya evezőt. És várom a Bulvár Kundot.

Fák! Fák! Fuck! Egyik se Üllői útról. A magyar valóságból.
Vasárnap újratöltünk. A feles után a blogot is.
 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feketelovag.blog.hu/api/trackback/id/tr72244743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása